top of page

Ammevejledning og babybehandling

Screenshot 2023-02-07 at 07.32.22.png

Ammevejledning og babybehandling

Oplever I udfordringer i forhold til amningen, og har I brug for en rolig og omsorgsfuld vejledning hjemme hos jer selv. Hvis I og jeres baby har haft en hård eller urolig start, kan det sætte sig i kroppen og nervesystemet på jer alle. Det er vigtigt at arbejde med at få balance i kroppen på både barn og forældre, for at få den bedste start som ny familie. Det kan være, at I oplever, at jeres baby er urolig eller utilpas, at baby har mave-tarmproblemer, forstoppelse eller refluks? Måske har baby en generel uro og søvnproblemer? Baby har måske en favoritside eller virker over- eller underspændt i kroppen. Det giver god mening at kombinere de to tilbud i et, og komme hele vejen omkring både barn og amning. 

I nogle tilfælde er det vigtigt, at der sættes hurtigt ind, og derfor opfordrer jeg altid til, at I ringer og laver en aftale hurtigt, også gerne i weekender, hvis det er nødvendigt. 

Pris: 750 kr. for 60 min. hjemmebesøg.

300 kr. i tillæg for weekend. 

Kørsel 350 kr. inden for 30 km fra Aalborg C + 3,73 kr. pr. km. herudover.

Ammevejlednings-pakke 

Ammevejlednings-pakken består af et hjemmebesøg kort tid inden fødsel, hvor vi taler om jeres forventninger i forhold til amningen, opstarten på amningen og ammestillinger og alt det der sker, når I er kommet hjem efter fødsel. Jeg kommer igen umiddelbart efter fødslen og vejleder i forhold til amningen på baggrund af ønsker fra første møde. Når der opstår behov for opfølgning, aftaler vi et nyt besøg hos jer.

Pris for hele ammevejledningspakken med 3 hjemmebesøg (i alt 240 min) 3500 kr.

 

Kørsel inden for 30 km fra Aalborg C + 3,73 kr. pr km herudover.

Screenshot 2023-02-07 at 07.32.02.png
bottom of page