top of page

Børneergoterapeut Anette Breum 

Jeg arbejder med hjernen og hjertet - i den rækkefølge. Det giver mig den bedste mulighed for at være favnende og omsorgsfuld i min kontakt med såvel børn og voksne. Jeg er ergoterapeut og elsker det. Jeg betragter det ikke som mit job, men som min identitet. Det er ikke det jeg laver, det er den, jeg er. 

Portræt.JPEG

Jeg er uddannet ergoterapeut og har arbejdet med børn og familier i 25 år. I mit arbejde brænder jeg for at give mennesker den bedst mulige start på livet. Jeg er optaget af ergoterapifaget og interesserer mig dybt for, hvordan nervesystemet påvirker og påvirkes i samspil med andre. At være i en relation påvirker vores adfærd og handlinger. At være i en stærk og god relation med mennesker er bærende for min drivkraft. 

Tryghed er nødvendig for at kunne skabe et godt og udviklende samarbejde. Det er derfor, jeg vælger at komme hjem til jer og arbejde med det, I har brug for at skabe af forandring.

 

Mange nybagte forældre oplever store krav og forventninger i forældrerollen. Det kan være svært at hamle op med alle de ting, I selv eller andre tænker, at I skal indfri i forhold til jeres roller. Derfor er min fornemmeste opgave at få set alle de gode ting, der sker i familien og støtte op omkring dem. Med udgangspunkt heri hjælper jeg med at lave tilpasninger, der kan skabe de bedste vilkår for både barn og voksne.

Jeg laver relevante test i forhold til børn, som har svært ved at håndtere at være i den ramme, de er en del af.

 

Jeg laver handlingsorienteret vejledning til både forældre og professionelle omkring barnet. Jeg har selv 3 voksne børn, og mit første barnebarn er kommet til verden. 

Uddannelser

2023

Ammevejleder

Jeg er uddannet ammevejleder. Det supplerer det område som jeg har stor specialviden inden for. Det er vigtigt og vitalt at få amningen til at fungere, hvis man har et brændende ønske om at ville amme sit barn.

2022

Babybehandler

Jeg er uddannet i babybehandling og kan give blid og afspændende behandling, hvis barnet har spændinger i kroppen, som kan give fejlstillinger, ubehag ved stillingsskifte, forstoppelse, generel uro og afspænding af nervesystemet.

Hvis der ikke arbejdes med disse spændinger, kan det sætte sig i kroppen og skabe udfordringer i forhold til barnets motoriske udvikling.  

2016-2017

Sorggruppe-uddannelse hos Skyggebørn

Jeg har stor erfaring i at tale med børn om det der er svært og kan sammen med barnet eller den unge være med til at sætte ord på de svære følelser. Skyggebørn tilbyder deltagelse i samtalegrupper, for børn i sorg. I grupperne taler børnene med hinanden og gruppelederne om deres sorg og hvordan de oplever at være i livet, efter tabet.  

2014-2015

“Kærlighed i kaos”

Forældrekurser til familier med børn med ADHD.

2012-2013

Mindfulness-instruktør

Jeg er uddannet Mindfulness-instruktør. Det giver mig mulighed for at vejlede jer og jeres barn i, hvordan I skaber mere ro i nervesystemet og dermed afstresser kroppen, når det er nødvendigt.

2009-2010

Ungdomscoach

Jeg er uddannet ungdomscoach og har stor erfaring med samtale med børn og unge. Det kan være svært at håndtere alle de udfordringer og oplevelser, som børn bliver udsat for. Jeg har haft hundredevis af samtaler med børn og unge om det, der fylder i livet. Det kan være skilsmisse i familien, udfordringer med at håndterer de sociale fællesskaber, sorg i familien eller noget andet der fylder for barnet.  

2000-2001

Specialist-uddannelse i børneergoterapi

Specialistviden inden for undersøgelse og behandling af børn med sanseintegrationsvanskeligheder. 

1999-2001

Marte Meo terapeut

Jeg har en uddannelse som Marte Meo terapeut. Det gør mig i stand til at understøtte de udviklende samspil som er imellem børn og voksne. 

1993-1996

Ergoterapeut

Jeg er uddannet ergoterapeut og har arbejdet med børn og familier i 27 år. Jeg brænder for at give børn den bedst mulige start på livet. Jeg brænder for ergoterapifaget og interesserer mig dybt for, hvordan nervesystemet styrer og påvirker vores adfærd og handlinger.

bottom of page